Изборният ден в Пловдив и областта започна нормално. Служителите на

...
Изборният ден в Пловдив и областта започна нормално. Служителите на
Коментари Харесай

Изборният ден в Пловдив и областта започна нормално

Изборният ден в Пловдив и региона стартира обикновено. Служителите на Министерство на вътрешните работи са поели защитата на всички секции, оповестиха от пресцентъра на ОДМВР-Пловдив.

В изборното помещение не се позволяват въоръжени лица и такива, носещи предмети, рискови за живота и здравето на жителите. Забранява се използването на мобилни телефони, фотоапарати или друга възпроизвеждаща техника за снимане на метода на гласоподаване. Полицейските чиновници се намесват за възобновяване на реда, когато това е належащо и има надлежно решение на изборната комисия. Гражданите могат да подават сигнали, свързани с нарушавания, които попречват естественото протичане на изборния развой и са съотносими към дейностите на Министерство на вътрешните работи, на денонощната телефонна линия на министерството 02 90 112 98, имейл [email protected], както и на открития в пловдивската дирекция телефон 032 932 248.

Създадена е организация и звената на Дирекция " Български документи за идентичност “ ще работят в днешния ден от 8:30 до 19:00 часа. Те ще издават удостоверения (за изгубени/откраднати/повредени/унищожени персонални карти и документи с изминал срок) предвид на практикуване на изборните права на жителите, показват още от ОДМВР Пловдив.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР