Георги Флоров, един от изявените противници на антиправителствените протести, е

...
Георги Флоров, един от изявените противници на антиправителствените протести, е
Коментари Харесай

Контрапротестиращ обяви, че е бил нападнат от трима души в София

Георги Флоров, един от изявените съперници на антиправителствените митинги, е бил атакуван в четвъртък. Това заяви самият той в профила си във фейсбук. По думите му случаят е станал в „ Студентски град “ пред магазин в кооперацията, в която живее. Според Флоров нападателите са били трима, а ударите им – жестоки.

" Успях да смъква часовника на единия от нападателите. Часовник който е доказателство, за благополучие и пред магазина има камери, както и на кооперацията също ", написа мъжът.

Флоров самичък е извикал Бърза помощ и е подал сигнал до полицията, заяви БНР. По случая е почнало следствие. Нападателите се търсят. Пострадалият твърди, че нападението има и очевидци.

опита да унищожи палатковия лагер на протестиращите пред Ректората. Те бутаха палатки и тенти, хвърляха предмети. " Направихме нещо хубаво ", заключи самият Флоров, който снимаше.

Флоров се е изявявал на тематика митинги и преди., че взе участие в политически митинги против възнаграждение. Напоследък той интензивно участваше в контрапротестите.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР