Георги Димов, който е член на Националния съвет на Национално

...
Георги Димов, който е член на Националния съвет на Национално
Коментари Харесай

Русофилът Георги Димов води листата на "Атака" ще се бори срещу санкции на Русия

Георги Димов, който е член на Националния съвет на Национално придвижване " Русофили " е лидер на листата на " Атака " за европейските избори. " Георги Димов, 37-годишен- ерудиран човек, който е доста добре насочен в идеологията на " Атака " ", по този начин водачът на партията Волен Сидеров показа Димов. Челната тройка на листата се добавя от Мариета Караджова – правист и Христо Спасов – икономист.

Димов сподели, че ще се бори за отпадането на глобите против Русия, което било значимо за развиването на стопанската система за страната ни. Освен това щял да се бори страната ни да не е в " блатото на евролиберализма ", тъй като не желал да вижда тихото обезсърчение, в което страната ни умирала.

Националната му цел е преразглеждане на контракта ни за присъединение към Европейски Съюз. " Идеята е да получаваме повече средства от общността. Може евродепутатът да желае преразглеждане и на регламента ", разгласи Димов. Според него получаваме трохи в селското стопанство спрямо френския фермер. Мотото на акцията им ще е: " Да си вземем своето от Европейски Съюз ".

" Тези хора не са били до момента в политическо управление на нито една партия. Не са били политическа номенклатура, депутати или общински съветници. Не са били в ръководещия политически хайлайф ", сподели Сидеров. " В същото време са с обучение, разбиране, хрумвания и осведоменост, което демонстрираха в политическата академия в телевизия " Алфа " ", добави Сидеров. Той добави, че в състезанието на партийната телевизия са взели участие към 50 индивида, като 17 са класирани в листата от феновете на малкия екран. Приканвам и другите партии да дадат път на младите, аз го направих, не съм в листата, сподели Сидеров.

Димов призна, че е бил член на " Движение 21 " на някогашната депутатка от Българска социалистическа партия Татяна Дончев и изясни, че се разминал с управлението по отношението на политиката към Русия. Той е чест посетител на малкия екран на Сидеров, като лекар по история и в участията си " громи " " фашистката хунта в Украйна ".

Всичко, което би трябвало да знаете за: Евроизбори 2019 (255)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР