Георги Братоев е фигура, която може да сплоти националния ни

...
Георги Братоев е фигура, която може да сплоти националния ни
Коментари Харесай

Любо Ганев: Казийски може да се завърне като мотиватор на националния отбор

Георги Братоев е фигура, която може да сплоти националния ни тим по волейбол. Това съобщи в изявление за Канал 3 Любо Ганев. Президентът на Българската федерация по волейбол разяснява решението Силвано Пранди да остане селекционер на „ лъвовете” и добави, че Матей Казийски може да се завърне, само че единствено като мотиватор.

„ Аз бях на квалификацията, на която бяхме на една точка от спечелването на квота за Токи 2020 – мачът с Бразилия. Видях след това и тима през януари – по този начин съм си представял да играе националния ни тим. Идеята беше към Силвано Пранди да сложим Ники Желязков, който да усвои неговия метод на работа и да поеме ролята на основен треньор след това”, сподели Ганев.
 Тренировка на националите по волейбол @@@

„ Пранди има на какво да научи доста хора. Той елементарно вкарва млади състезатели. Надявам се с този щаб да реализираме доста успехи”.

 Тренировка на националите по волейбол @@@

Според Ганев доста ще липсват хора като Салпаров и Виктор Йосифов, само че всеки има миг, в който не може да устоя на натоварването. В момента най-опитен е Георги Братоев:
 Тренировка на националите по волейбол @@@

„ Жоро постоянно ще бъде значима част от националния тим. Той е човек, който може да сплоти тима. Нека треньорското управление избере капитана. Важно е кой ще води тима в сложните моменти – когато остане последната точка, съотборниците ти да знаят, че ще вдигнат топката на тебе”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР