Георги Блажев се включва активно в грижите за новородената си

...
Георги Блажев се включва активно в грижите за новородената си
Коментари Харесай

Георги Блажев смяна памперси наравно с жена си Ива

Георги Блажев се включва интензивно в грижите за новородената си щерка София. Паленелистът от предаването „ На кафе ” има по-голям наследник от първия си брак и към този момент е натрупал опит в развъждането на деца. Затова оказва помощ по всякакъв начин на жена си Ива Папазова - както в нощното дундуркане на бебето, по този начин и в промяната на памперсите. Колегите му от малкия екран не стопират да го хвалят, че е татко за образец.
Блажев споделя, че с новородено в къщата му е много мъчно да си доспива, по тази причина върви с големи торбички под очите на работа. „ Чувал съм, че бебетата спят „ като ангели ”, само че нашето спи „ като човек, който е на електронно празненство в Ибиса ”. Този пост е привет за всички майки, които кърмят (стига, несъмнено, да имат тази възможност). Признавам си, че до момента съм считал кърменето за даденост, нещо, което се отдава супер естествено на всяка жена. Вече знам какъв брой неизменност, непримиримост, ограничения от храни и здрави нерви се изискват. Момичета, на ваше място щях да си го пиша в CV-то! ”, разяснява Блажев в обществените мрежи. И добавя, че всички компликации си заслужават, тъй като наследниците му са най-голямото му благополучие.

Ето какво още е споделял създателят по тематиката: „ Всеки ден някой, нещо, постоянно самите ние, ни бута в блатото. Едно-единствено въже ни вади оттова - любовта. И постоянно ръцете му в другия край са ръцете на дете. Децата са огледало на нашата мощ и лупа на нашата уязвимост. Колкото и да е мъчно, да не пуснем злобата и апатията в себе си, да държим бента високо. Да ги пазим. Можем. Струва си ”

Писателят и панелист  се снабди с рожба от женски пол на 23 септември. Той се похвали, че е бил неразделно до жена си по време на раждането. Блажев до последно не спря своята интензивност в обществената мрежа, снима се непосредствено от столичната болница „ Надежда ” и незабавно сподели новороденото, въпреки и със прикрито лице.

Детето е първо за младата майка Ива, само че е второ за Георги, който има 3-годишен наследник на име Боян от предходна връзка. Момченцето е приело добре новината, че към този момент е батко. Известно е, че се схваща добре и с мащехата си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР