Геомагнитната прогноза за месец март ще е динамична, съобщават от

...
Геомагнитната прогноза за месец март ще е динамична, съобщават от
Коментари Харесай

Няколко магнитни бури ще ни мъчат през март

Геомагнитната прогноза за месец март ще е динамична, оповестяват от Националния Институт по Геофизика, Геодезия и География към Българска академия на науките.

Да не забравяме, че Слънцето е непредвидимо и от време на време внезапно утежнява нещата. Затова разчитаме на информацията в действително време, предизвестяват още учените.

Още в първия ден от месеца се чакат леки разстройства, а в края на седмицата, на 5 и 6 март, специалистите предвиждат по-висока слънчева интензивност.

В средата на месеца, на 11 и 12 март, още веднъж се чакат магнитни стихии, които ще провокират известно неразположение, а към 19-20 март ще бъде последният сходен интервал на разстройства за месеца.

Хората с лабилно здраве, които са чувствителни към сходни феномени, могат да усетят главоболие и неразположение. Според данни от разнообразни изследвания в такива интервали броят на инфарктите и инсултите се покачва. Магнитните стихии постоянно дефинират настроенията и страстите. Възможни са прояви на нараснала тревога и други психологични проблеми.

При геомагнитни стихии лекарите поучават да се съблюдава режим на хранене с плодове и зеленчуци, без скотски мазнини. Помага и пиенето на повече вода.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР