Геологическата служба на САЩ има информация за наближаващ апокалипсис, но

...
Геологическата служба на САЩ има информация за наближаващ апокалипсис, но
Коментари Харесай

Иде ли краят? Планетата Нибиру може да унищожи Земята още през август 2018

Геологическата работа на Съединени американски щати има информация за наближаващ апокалипсис, само че всичко е засекретено, с цел да не се провокира суматоха измежду популацията, пишат някои международни медии, базирайки се на информация от НАСА.

Много научни откриватели настояват, че така наречен Планета Х Нибиру въздейства на наклона на Слънцето и към този момент е унищожила живота на Марс, а в този момент се насочва към Земята и към този момент е на рекордно малко разстояние.

Именно с това те изясняват последните катаклизми, обхващащи разнообразни региони на планетата. Според тях въздействие им оказва гравитационното поле на Нибиру. Затова и учени предизвестяват за идния завършек на света.



Един от някогашните сътрудници на геологическата работа на Съединени американски щати Итън Трубридж твърди, че Нибиру се е доближила към Земята към този момент на критическа отдалеченост, заткова и може да се чакат всевъзможни негативни последствия. Той предизвестява за великански разломи в земната кора, както и за изригване на вулкани. Нещо, което към този момент по този начин или другояче се случва.

При това Трубридж твърди, че Геологичната работа на Америка е прелестно осведомена за всичко това, само че цялата информация за наближаващия апокалипсис е засекретена за да не се всява панитка измежду популацията.

Освен това някои учени са уверени, че земетресението, което удари наскоро Япония, има директна връзка с Планетата Х.

Към всички тези страховити известия се прибавят и изявления в интернет на уфолози, които настояват, че извънземните на Земята знаят за идния конфликт, по тази причина и към този момент под паника напущат планетата ни.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР