Геноцидът в Газа е извършен от всички членове на ционисткото

...
Геноцидът в Газа е извършен от всички членове на ционисткото
Коментари Харесай

Властите в Израел трябва да бъдат „съдени и затворени“ в Хага за престъпления в Газа: еврейски равин

Геноцидът в Газа е осъществен от всички членове на ционисткото израелско държавно управление, които би трябвало да бъдат осъдени, които заслужават, сподели ортодоксалният еврейски равин Хаим Софер в изявление за Anadolu.
Израелските чиновници би трябвало да получат " санкции, които заслужават ", сподели Софер в изявление за Anadolu, до момента в който основаният в Хага Международен съд (МС) се приготвя да стартира чувания този четвъртък по дело, заведено от Южна Африка, обвиняващо Израел в геноцид.
„ Говорим за 23 000 убити мъже, дами, деца и остарели хора. Повечето от тези убити хора са почтени. И разрушенията в Газа са големи. Това ни припомня за унищожаването на немския град Дрезден във Втората международна война ", сподели той.
Около 75% от всички здания към този момент са развалени или изцяло унищожени, до момента в който израелските управляващи дават обещание да унищожат останалите, с цел да реализиран задачата си за етническо пречистване и да прогонят всичките 2,5 милиона поданици на Газа, сподели той.
" Моят апел към нациите по света е да не разрешават тези военни закононарушения. Ционистите са военнопрестъпници ", сподели той.
Този геноцид в Газа е осъществен от всички членове на това ционистко държавно управление, а не от обособен човек, сподели той, добавяйки, че министър-председателят Бенямин Нетаняху, неговите министри и началникът на армията и военновъздушните сили би трябвало да „ носят отговорност за военните закононарушения, които те организираха. "
„ Много е значимо да ги вкараме в пандиза, тези военнопрестъпници, с цел да покажем, че има правдивост “, сподели Софер.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР