Геноцидът над народа има различни форми – днес е цената

...
Геноцидът над народа има различни форми – днес е цената
Коментари Харесай

БСП поведе протеста срещу цената на водата

Геноцидът над народа има разнообразни форми – през днешния ден е цената на водата!, Бойко, ти си гОла вОда! Такива плакати носят протестиращите пред КЕВР против нарастването на цената на водата, съобщи БГНЕС. Протестът е проведен от Българска социалистическа партия.
„ Днес сме се събрали тук, тъй като протягат ръка над едно наше изконно право, тъй като се пробват да ни унищожат по пътя на това да не ни дават да имаме свободен достъп до вода. Защото това, което сега се случва е една провалена промяна, която отново ние елементарните български жители ще платим “, сподели Таско Ерменков от Българска социалистическа партия. Той подсети, че първият митинг, който смъкна Борисов през 2013 година, стартира през 2012-а отново от тук.
Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова сподели, че самостоятелната КЕВР е самостоятелна единствено от народа си, само че е подвластна от монополисти и концесионери. Не регистрират действителностите на живота, съобщи тя и уточни, че са нараснали парното, тока, топлата вода, газа, през днешния ден за следващ път ще усилят и водата. „ Но не регистрират, че приходите на хората не стигат “, съобщи Нинова и добави пред протестиращите, че държавното управление на Бойко Борисов организира политика на геноцид по отношение на българския народ. На митинга се чуваха викания „ Оставка “
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР