Genesis е позната на пазара с портфолио от геймърски продукти(снимка:

...
Genesis е позната на пазара с портфолио от геймърски продукти(снимка:
Коментари Харесай

Полският бранд Genesis обяви нова идентичност


Genesis е позната на пазара с портфолио от геймърски артикули
(снимка: Genesis)

Нова образна еднаквост разгласи полската компания Genesis, която е позната на пазара у нас с геймърските си артикули. Ребрандирането съответствува по време с десетгодишния празник на марката.

Актуализираното лого е резултат от двугодишна работа и съвещания с гейминг общността, като задачата е да се даде фокус върху софтуерния темперамент на марката. Скоро новото лого ще се появи и върху устройствата от портфолиото на Genesis.
още по тематиката
От компанията споделят, че е стартирал още преди две години, като задачата му е била да се обърне внимание на настъпващите промени и да се предефинира идентичността на марката.

В извършеното проучване интензивно е взела участие гейминг общността, която е изразила своите желания и упования, подчертаха от компанията.

„ Това е значима крачка за нас и съм удовлетворен, че я направихме. Genesis е на пазара от 10 години, през които сме постигнали доста триумфи, с помощта на дейното присъединяване и взаимно с нашата общественост ”, разяснява Доминик Пиетка, шеф направление маркетинг.

По мотив юбилея компанията е подготвила лимитирана серия от артикули и продукти, които ще бъдат оповестени в околните седмици. Брандът е прочут с геймърските,,, и др.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР