Genesis е основана през 2011 г. в отговор на нарастващите

...
Genesis е основана през 2011 г. в отговор на нарастващите
Коментари Харесай

Genesis анонсира ребрандиране на марката

Genesis е учредена през 2011 година в отговор на възходящите потребности на геймърите, като след сполучливи 10 години в игралната промишленост може да се похвали с световно наличие и бързо повишаване на известността на марката в нови области. През последното десетилетие, както подсказва името, Genesis осъществя своето основаване и развиване като бранд, пробвайки се да отговори оптимално съответно на измененията и актуализиращите се потребителски желания. Марката се въодушевява от детайлите на периодическата таблица, която задава и номенклатурата на продуктовите наименования на устройствата, само че най-важният детайл, който построява общността и стои в основата на развиването, са точно почитателите на гейминга.

От компанията споделят, че процесът по ребрандиране е стартирал още преди две години, като задачата му е била да се обърне внимание на настъпващите промени и да се предефинира идентичността на марката
В извършеното проучване е било отредено интензивно присъединяване и на гейминг общността, която е имала опция да изрази своите желания и упования. Днес марката Genesis с горделивост показва своето ново лого, а резултатът от работата разяснява Доминик Пиетка, шеф направление маркетинг:
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР