Генералното ни консулство в Торонто бе уведомено от властите на

...
Генералното ни консулство в Торонто бе уведомено от властите на
Коментари Харесай

Нови противоепидемични мерки в Онтарио, Канада. Как ще гласуват българите?

Генералното ни консулство в Торонто бе известено от управляващите на провинция Онтарио, че въведените нови ограничаващи ограничения от през днешния ден не пречат за осъществяване на изборите на 04.04.21 година , при съблюдаване на здравния протокол. „ Въведените нови здравни ограничения не пречат на осъществяването на услуги, които се реализират от държавни организации и структури “, се показва в документално увещание, получено в генералното ни консулство от протокола на провинция Онтарио.
В документа се прибавя, че е целесъобразно всички консулства и сходни организации, които попадат в тази категория, да следват посочените от провинцията здравни регулации и протоколи по отношение на изборния развой. Департаментът на външните работи, търговията и развиването на Канада даде единодушието на страната за разкриване на 13 на територията на Канада по отношение на произвеждането на избори за народни представители за Народно заседание на 4 април 2021 година, което след това бе доказано от обособените провинциални институции по места. По информация на посолството ни в Отава към сегашния миг няма индикации от формалните канадски управляващи, които да сочат, че изборите не биха могли да бъдат извършени.
 И Канада не признава успеха на Лукашенко на последните избори в Беларус И Канада не признава успеха на Лукашенко на последните избори в Беларус
Канадският външен министър Франсоа-Филип Шампан съобщи, че Канада не признава резултатите от президентските избори в Беларус и приканва...
Напомняме, че даденото единодушие от канадска страна на федерално ниво за откриване на изборни секции в Канада не освобождава българските дипломатически и консулски представителства от задължението за съблюдаване на одобряваните на провинциално ниво решения и ограничения с оглед ограничение разпространяването на COVID-19. Правителството на Онтарио, считано от 12.01 ч. на 3 април 2021 година разгласи, че провинцията се включва в тъй наречените зона „ Emergencybrake “, която заменя досегашната „ Червена зона “.
Сред по-важните ограничаващи ограничения, които влизат в действие в провинция Онтарио от 12:01 ч. през днешния ден, са:
– отбягване на несъществени пътувания (няма издадена заповед за оставане по домовете);
– обвързване жителите да не излизат на открито, в случай че демонстрират признаци на Ковид-19;
– съблюдаване на физическа отдалеченост сред хората, които не живеят в едно домакинство, на разстояние минимум 2 метра;
– носене на маска или материя, покриваща лицето на закрити обществени места;
– възбрана за събирания в закрити пространства, с изключение на на членове на едно и също домакинство;
– мероприятията на открито са позволени до 5-има души на едно място;
– не се позволява образуването на опашки от хора, в случай че не бъде обезпечена отдалеченост най-малко от 2 метра.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР