Генералният спонсор на Левски Palms Bet направи поредния жест към

...
Генералният спонсор на Левски Palms Bet направи поредния жест към
Коментари Харесай

Генералният спонсор на Левски официално връчи премиите на отбора

Генералният спонсор на Левски Palms Bet направи следващия жест към клуба като връчи награди в размер на 100 000 лв. на спортно-техническото управление и тима по време на специфичен обяд в първокласния ресторант Сан Ремо в Гранд хотел Милениум.

Доволно от взаимната работа, вследствие на която бе извоювана и Купата на България, управлението на Palms Bet изрази признателност към тима за постигнатия триумф.

Собственикът на генералния спонсор Мило Борисов приветства клубното управление,футболистите и треньорския щаб, отпред със Станимир Стоилов. „ Щастлив съм, че взаимната работа сред Левски и Palms Bet докара до спечелването на Купата на България, което донесе доста наслада на синята общественост. Ние се усещаме част от триумфа, който бе реализиран, и сме доста щастливи, че спомогнахме това да се случи. Затова взехме решение да ви премираме, което потвърждава обичайно положителните ни връзки и фактът, че продължаваме да работим дружно за нови триумфи на клуба “.

Той добави, че партньорството ще помогне на Станимир Стоилов и момчетата да се приготвят добре за идния нов сезон. „ Ние от Palms Bet сме сигурни, че „ Левски “ ще направи почтено показване в европейските клубни шампионати и се надяваме да сбъднем желанието на милионите сини почитатели след продобиване на Купата на България „ Левски “ да реализира и по-големи триумфи в идния футболен сезон “, сподели още Мило Борисов.

От страна на Левски Наско Сираков благодари за взаимната работа с Palms Bet. „ Без Palms Bet бе доста дребна вероятността това да се случи и „ Левски “ още този сезон да завоюва Купата на България. Така че оттук насетне ще имаме още повече такива обеди и вечери. Вие виждате нашия порив, а ние виждаме във вас средствата, които са ни нужни за развиването ни “, сподели Наско Сираков. Двете страни си пожелаха триумф за идния нов футболен сезон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР