Генералният секретар на ООН Антонио Гутериш е „шокиран“ от „погрешно

...
Генералният секретар на ООН Антонио Гутериш е „шокиран“ от „погрешно
Коментари Харесай

Генералният секретар на ООН е „шокиран“ от „погрешно представяне на някои от изявленията ми“ за Газа

Генералният секретар на Организация на обединените нации Антонио Гутериш е „ шокиран “ от „ неправилно показване на някои от изказванията ми “ за Газа. Гутериш съобщи, че е бил шокиран от неправилни тълкувания на изказването му пред Съвета за сигурност на Организация на обединените нации. Израел прикани за оставката му поради речта.

„ Шокиран съм от неправилното показване на някои от изказванията ми... като че ли извинявам терористични актове на Хамас. Това е погрешно. Беше тъкмо противоположното “, оповестява Ройтерс.

„ Вярвам, че е належащо да се обясни истината – изключително от почитание към жертвите и техните фамилии “, сподели още Гутериш.

Във вторник в Ню Йорк, откакто съобщи, че никаква неправда към палестинците не може да оправдае ужасяващите офанзиви на Хамас, шефът на Организация на обединените нации продължи: „ Важно е да... признаем, че офанзивите на Хамас не са се случили във вакуум. Палестинският народ е бил подложен на 56 години задушаваща окупация. "

Генералният секретар на Организация на обединените нации провокира яд в Израел и измежду някои републиканци в Съединени американски щати, като разказа израелските бомбардировки и блокадата на Ивицата Газа като „ групово наказване на палестинския народ “ и „ очевидни нарушавания на интернационалното филантропично право “.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР