Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг заяви, че всичко показва,

...
Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг заяви, че всичко показва,
Коментари Харесай

НАТО не се съмнява, че Иран доставя дронове на Русия

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг съобщи, че всичко демонстрира, че Иран доставя дронове на Русия.

Въпреки че не даде повече детайлности за разкритията на разузнаването на Алианса, той увери, че военният съюз " следи от близко дейностите на Иран ".

Столтенберг прикани всички страни, в това число Техеран, " да не поддържат противозаконната война на Русия против Украйна ".

На конференция с новия министър председател на Швеция Улф Кристершон водачът на НАТО съобщи, че е " немислимо съдружниците да не пристъпят към деяние, в случай че Швеция и Финландия бъдат подложени на напън под каквато и да е форма ".

Двете скандинавски страни през юли.

Вчера Европейският съюз разгласи, че  на Иран поради при съветски удари против Украйна.
 Европейски Съюз удря Иран със наказания поради дроновете за Русия
Европейски Съюз удря Иран със наказания поради дроновете за Русия

Съюзът събрал доказателства, че безпилотните апарати се употребяват за удари против Украйна

Русия пък се закани, че генералния секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутериш, в случай че той изпрати специалисти в Украйна, с цел да инспектират дронове, които съгласно западните сили са създадени в Иран и употребявани от Москва в нарушаване на резолюция на Организация на обединените нации.

Киев упрекна Москва, че употребява ирански дронове камикадзе " Шахид-136 " , които се взривяват при удар, при поредност въздушни удари против Киев. Изображения, оповестени в обществените мрежи, демонстрират дронове с делта крило, сходни на иранския модел, които са били употребявани при.

към този момент заяви, че съгласно него ирански дронове са били употребявани при офанзивата против Киев в час пик през вчерашния ден сутринта. Говорителят на Белия дом Карин Жан-Пиер упрекна Техеран в неистина, когато да употребява ирански дронове в Украйна.
 Русия къса с Гутериш, в случай че прати инспектори за дроновете
Русия къса с Гутериш, в случай че прати инспектори за дроновете

Москва е нервна и поради зърнената договорка

Лидери от цяла Европа към този момент предизвестиха, че потреблението на ирански дронове ще докара до сериозна ескалация на спора и евентуално ще бъде мотив за

Техеран изрично . Москва също към този момент   за офанзива против Украйна.

Известно е обаче, че Русия употребява безпилотни летателни апарати, създадени в Иран,. Става въпрос за дронове камикадзе от вида " Шахид-136 ".

Тези летателни апарати се движат с ниски скорости на ниска височина, което ги прави лесни цели за стандартната противовъздушна защита. В същото време е реалистично да се допусна, че.
 Русия отхвърля да употребява ирански дронове против Украйна
Русия отхвърля да употребява ирански дронове против Украйна

Има съмнения, че такива безпилотни апарати са употребявани в ударите по Киев
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР