Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг у нас се срещна

...
Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг у нас се срещна
Коментари Харесай

Бойко Ноев: Столтенберг и делегацията с него са тук, за да тестват волята на България

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг у нас се срещна с върха на властта. Това съобщи Бойко Ноев в предаването "Лице в лице " по БТВ.

Моето съмнение е, че Столтенберг и делегацията с него са тук, с цел да тестват волята на България дали ще изиграе своята роля в Черноморския район, поради напрежението, което съществува е него.
Премиерът има тази дарба цветисто да показва някои геоплитически обстановки. Черно море в никакъв случай не е било изцяло демилитаризирано, разяснява Бойко Ноев.

По думите му, в случай че в този момент има напрежение, то е заради анексирането от Русия на Крим. Може би Черно море ще се милитаризира още малко, добави той.

В наша изгода е да усещаме упората на нашите съдружници, сподели Бойко Ноев.

Той разяснява още, че президентът с някои свои неудачни обществени изявления самичък си навлича бели. Аз го приписвам на неналичието на опит. Много ми се желае той да се държи ощо по-държавнически, съобщи Ноев.

През България газ от Русия би трябвало да мине, в случай че това е преференциално за страната. Трябва да си пазиме интереса. Трябва да деполитизираме въпроса за газа, съобщи Бойко Ноев.

Той разяснява и визитата на премиера на Русия Дмитрий Медведев. България имаш късмет да сложи въпроса за отравянето на българските жители, съобщи той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР