Генералният прокурор на Минесота Кийт Елисън твърди, че наказанието не

...
Генералният прокурор на Минесота Кийт Елисън твърди, че наказанието не
Коментари Харесай

Minnesota AG казва, че производителите на автомобили трябва да се уверят, че колите им не са „изкушаващи“ младите хора да крадат

Генералният прокурор на Минесота Кийт Елисън твърди, че наказването не постоянно е най-хубавото решение, когато се работи с нарушители в широкообхватно изявление за „ PoliticsNation “ на MSNBC в неделя.

Водещият Ал Шарптън цитира данни на ФБР, с цел да твърди, че престъпността е намаляла през 2023 година, само че твърди, че обществеността счита, че престъпността нараства. Водещият на MSNBC упрекна за това известията отдясно, с което Елисън се съгласи.

„ Трябва да продължим да бъдем нападателни в отбраната на хората “, сподели Елисън, само че добави, че „ някои от десните наставления за това по какъв начин да се оправяме с престъпността са неправилни и ще ни върнат към неприятните остарели времена. "

Крайнолевият юрист твърди, че оправянето с престъпността не е единствено за наказване на нарушителите, само че и за тяхното въздържане. Например, отговорност на производителите на коли е да се уверят, че колите им не са „ изкусителни “ крадци, сподели той.

Кийт Елисън сподели, че наказ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР