Генералният план на Пристанище Бургас-изток 1“ е одобрен единодушно от

...
Генералният план на Пристанище Бургас-изток 1“ е одобрен единодушно от
Коментари Харесай

Одобрен е проектът за Генерален план на Пристанище Бургас-изток 1

Генералният проект на „ Пристанище Бургас-изток 1 “ е утвърден единомислещо от всички участници в разискването, оповестиха от Министерството на превоза и известията. „ Резултати се получават, когато се работи с силата на цялото общество и има сензитивност към всеки интерес “, разяснява по-късно министър Николай Събев след втората среща за разискването на проектодокумента.

Представителите на законодателната, изпълнителната и локалната власт разискаха всички направени оферти и бяха единомислещи, че те са в интерес както за бъдещото развиване на пристанището, по този начин и за града и страната.

Министърът на превоза и известията Николай Събев успокои жителите на Бургас, че няма да допусне презастрояване в региона на пристанището.

„ Пристанище Бургас “ е главен генератор за икономическото развиване на града и района бе общото мнение изразено от участниците по време на срещата.

Приемането на Генералния проект на „ Пристанищен терминал Бургас-изток 1 “ продължава по законово избраната процедура.

На територията на Терминал “Бургас Изток 1 ” се обработват генерални и насипни товари. Държавният оператор „ Пристанище Бургас ” ЕАД е вторият по величина пристанищен оператор в бургаски пристанищен регион. Разполага с 14 корабни места, 1950 метра кейов фронт, 50 000 кв. м открити складови площи и 35 000 кв. м закрити складови площи.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР