Генералният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов обяви, че Станислав Манолев

...
Генералният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов обяви, че Станислав Манолев
Коментари Харесай

Стойчо Стоилов: Манолев си плати за думите срещу Белчев

Генералният управител на ЦСКА Стойчо Стоилов разгласи, че Станислав Манолев е бил санкциониран за репликите си към старши треньора Стамен Белчев. Шефът в отбора на „ червените” обаче не пожела да конкретизира какви тъкмо са били глобите, наложени на футболиста с изключение на парични.

Манолев: Питайте треньора за какво ме смени

„ Манолев си пое глобата още през вчерашния ден. Има си вътрешен устав, по който беше санкциониран. Той си разбра грешката, само че тя беше повече от медиите раздухана. Думите му бяха пресилени. Имаха диалог със Стамен Белчев и изгладиха нещата. Санкцията е освен финансова. Има и друга”, сподели Стоилов.

Стоилов удостовери, че управлението изрично гласоподава доверие на Стамен Белчев.

„ Стамен Белчев е правилен човек. Не мисля, че някой от футболистите няма почит от него, тъй като той постоянно е показвал подобен. Затова не мога и да си помисля такова нещо. Ако има дразги, ще бъде отхвърлен играча, а не треньора. За господин Ганчев треньорът постоянно е бил преди всичко. Винаги като управление взимаме страната на треньора”, безапелационен бе Стоилов.

„ Треньорът би трябвало да привиква със слуховете по негов адрес. Нормално е почитателите да не са удовлетворени. По-скоро се тормозя от спада във формата на футболистите. Ръководството е предостатъчно от работата на Белчев. Имаме добър тим, всеки един футболист се е потвърдил, с цел да играе в този клуб. Просто се намираме в този интервал, в който има спад. Подобни компликации изпитват даже Барселона и Реал Мадрид. Малко и шансът не ни доближи в мачовете с Етър, Пирин и Левски”, разяснява той.

Стамен Белчев твърдо остава треньор на ЦСКА

„ Видно е, че последните два/три мача изпитваме компликации. Отборът не се намира в най-хубавата си форма, само че футболните хора знаят, че в никакъв случай не можеш да държиш играчите в топ форма. При възможен спад се вижда дали тимът има нужната класа да побеждава. Имаме време до конфликта с Лудогорец в Разград и да се върнем на победния път. Работим върху проблемите си и почитателите могат да бъдат сигурни, че ще видят друго лице на ЦСКА”, сподели Стоилов.

„ Спортно-технически мога да кажа, че мачът с Левски бе на две полувремена. Първото играхме доста добре, само че второто беше по-слабо. Видяхме къде е казусът, треньорите ще създадат всичко допустимо да го отстранят. Имахме недостатъци, да вземем за пример лявата зона преди гола на Прохазка, имаше съмнение още преди попадението. Това са дребни неща, треньорите са ги анализирали и ще работят по отстраняването им. Не съм удовлетворен, че Левски на нас ни вкара 2 гола. Те нормално вкарват по 1 на мач”, добави той.

„ С Лудогорец е един значим мач, само че е един от многото. Специален е, само че не го одобряваме на живот и гибел. Излизаме, играем и който завоюва. Конкретна цел не е сложена пред Белчев за Лудогорец, само че има сложена цел за спечелването на първенсвото”, сподели той.

„ При Херо виждам смяна. Преди имаше българи, към този момент няма. Има нова скица на игра, само че аз не желая да ги разясня. Няма да е колегиално да им върша разбор”, съобщи шефът на „ червените”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР