Генералният мениджър на отбора на Sky Дейв Брейлсфорд нападна организаторите

...
Генералният мениджър на отбора на Sky Дейв Брейлсфорд нападна организаторите
Коментари Харесай

Мениджърът на Sky нападна френската публика

Генералният управител на тима на Sky Дейв Брейлсфорд атакува уредниците на Тур дьо Франс за отношението на френските фенове към състезателите на британския тим.

" Тур дьо Франс е една от най-големите спортни прояви. Всички би трябвало да се отнасят с нужното почитание към него, включително и феновете. Нима желаете Тура да стане съревнование единствено за французи? Стараем се да се държим почтено и да не обръщаме внимание на всичко, само че да се целят състезателите с предмети и да се плюят няма място в професионалния колоездачен спорт.

Срещу Крис Фрум се водеше следствие и по време на Джирото, само че италианските почитатели се държаха фантастично. Не мисля, че френските почитатели биха били щастливи, в случай че националният тим беше плют и обиждан в Русия по време на международното ", разяснява шефът в Sky.

Въпреки неприятната атмосфера към тима, нещата вървят по проект за Sky. Герант Томас решително води в генералното класиране, а водачът на отбора Крис Фрум върви втори и е въпрос на време двамата да си разменят местата с наближаването на финала в Париж.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР