Генералният инспектор на Министерството на вътрешната сигурност започна разследване на

...
Генералният инспектор на Министерството на вътрешната сигурност започна разследване на
Коментари Харесай

Тайните служби при разследване на главния инспектор по вътрешната сигурност след опита за убийството на Тръмп

Генералният контрольор на Министерството на вътрешната сигурност стартира следствие на дейностите на Тайните служби за сигурността на митинга на някогашния президент Тръмп в Пенсилвания във връзка уикенд.

В малко уведомление, оповестено на уеб страницата на генералния контрольор, организацията сподели, че задачата на следствието е да „ оцени процеса на Тайните служби на Съединените щати (Secret Service) за обезпечаване на някогашни Предизборното събитие на президента Тръмп от 13 юли 2024 година “, по време на което имаше опит за ликвидиране на Тръмп.

Не беше посочена дата, когато е почнало следствието. Известието беше измежду дълъг лист от настоящи случаи, които офисът на генералния контрольор преследва. Президентът Байдън към този момент беше наредил самостоятелен обзор на сигурността на митинга.

В сряда остават въпроси към това по какъв начин 20-годишният стрелец Томас Матю Крукс е съумял да се изкачи на върха на постройка и да отвори пукотевица по Тръмп и участниците в протест в Бътлър, Пенс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР