Генералният директор на Интер Бепе Марота иска да запази в

...
Генералният директор на Интер Бепе Марота иска да запази в
Коментари Харесай

Шеф в Интер за Лаутаро: Трансферният пазар е непредвидим

Генералният шеф на Интер Бепе Марота желае да резервира в състава Лаутаро Мартинес, само че предизвести, че пазарът е „ непредсказуем”. Мартинес към този момент има 13 гола за италианския отбор във всички съревнования, откакто вкара и победният гол против СПАЛ в неделя, която изведе миланският отбор на върха в класирането.

„ Лаутаро е положително момче. Той е признателен на Интер и се усеща добре тук”, показа в понеделник на асамблеята на Серия А шефът в Интер.

„ Интер и Сунинг Груп имат една цел – да се усъвършенстват, а с цел да се подобряваш, не можеш да се разделяш с най-хубавите си играчи. Сега не е моментът да приказваме за прехвърляния и възобновяване на договорите. Трансферният пазар е непредвидим”.

Бившият началник в Ювентус разяснява и въздействието на Антонио Конте в клуба, откакто „ нерадзурите” са водачи в класирането за първи път от 10 години насам. „ Познавам Антонио доста добре и знам какъв огромен експерт и сериен победител е. Разбираме се доста добре. Играчите схващат ясно неговите условия, даже опитните като Борха Валеро. Интер няма доста огромни имена на първо четене, само че имаме доста играчи с невероятни качества”, призна още Марота.

Лаутаро и Ромелу Лукаку са въвлечени в 60% от головете на Интер през този сезон, а шефът има вяра, че това е нужната химия на тима. „ Синхронът им е страховит. От друга страна, треньорът има огромна виновност, с цел да може те да вършат това пред гола. Същевременно Ромелу и Лаутаро са огромни другари, което е доста добре за един отбор”, приключи шефът в Интер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР