Генералният директор на Фиорентина Джузепе Бароне почина днес на 57-годишна

...
Генералният директор на Фиорентина Джузепе Бароне почина днес на 57-годишна
Коментари Харесай

Почина генералният директор на Фиорентина Джузепе Бароне

Генералният шеф на Фиорентина Джузепе Бароне умря през днешния ден на 57-годишна възраст, откакто претърпя сърдечен арест в неделя, оповестиха от италианския футболен клуб.

Бароне се e почувствал зле малко преди дуела от Серия " А " сред " виолетовите " и Аталанта в Бергамо, който след това бе отсрочен. Директорът на тима от Флоренция бе откаран в болница в Милано, където бе настанен в интензивно поделение.

" С дълбока тъга и безкрайна горест Фиорентина удостоверява за загубата на един от своите фигури - човек, който беляза най-новата история на клуба и който в никакъв случай няма да бъде пропуснат. Генералният шеф Джузепе Бароне умря през днешния ден в болница " Сан Рафаеле " в Милано.

Всички, свързани с клуба, са изцяло съкрушени от ужасната загуба на човек, посочил страховит професионализъм и отдал сърцето и душата си за тези цветове. Той беше скъп другар, който постоянно оставаше мощен в най-щастливите и най-трудните моменти

Цялата общественост на Фиорентина насочва сърдечни съболезнования за брачната половинка на Джузепе Камила, децата му и цялото му семейство в този миг на изключителна тъга ", се споделя в формалното известие на Фиорентина.

Роденият в Поцало Бароне, който имаше италианско и американско поданство, работи като общоприет шеф на " виолетовите " от ноември 2019 година до гибелта си, като по негово време клубът от Флоренция доближи до финалите в шампионата за Купата на Италия и Лигата на конференциите през предишния сезон, губейки ги надлежно от Интер и Уест Хям.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР