Generali в Австрия дава достъп до сайта си чрез мобилната

...
Generali в Австрия дава достъп до сайта си чрез мобилната
Коментари Харесай

Първи застраховател в Европа вече използва Face ID

Generali в Австрия дава достъп до уеб страницата си посредством мобилната технология лицево различаване

Третата по величина застрахователна компания в Австрия – Generali Versicherung, вкарва новаторски способ за засвидетелствуване на идентичност и автограф на контракти през мобилния телефон. Така компанията се трансформира в първия осигурител в Австрия, който приема този реформаторски метод за идентифициране и валидиране на документи.
Потребителите, които са се записали на A-Trust и имат мобилен автограф и чиито смарт телефони имат алтернатива за идентификация посредством пръстов отпечатък и различаване на разположение, към този момент могат да сключат застраховка, прилагайки тази нова опция. Лицевата или пръстовата идентификация оферират улеснение и икономисват време, изключително когато се работи с голям брой документи, показват от застрахователната компания. Оттам прецизират, че влизането в портала на Generali също е допустимо посредством потребление на лицевото различаване.
" Положителната противоположна връзка от нашите клиенти при използването на технологията ни насърчи по пътя ни към търсене на допустимо най-високите стандарти за сигурност. Чрез нововъведението желаеме да създадем живота на хората по-лесен. Застраховането или влизането в нашия потребителски портал посредством лицево различаване се прави за първи път в нашата 187-годишна история ", разяснява Арно Шухтер, началник на отдел " Продажби и маркетинг " в компанията.
Биометричното различаване на лица дава отговор на потребностите на клиентите, загрижени за своите застраховки, като пести време и старания при най-висока степен на сигурност, посочат от застрахователната компания. Освен смарт телефон със предпазен чип, който има датчик за пръстови отпечатъци и за Face ID, потребителите би трябвало да се записват за автограф посредством мобилния си телефон в A-Trust.
A-Trust е главният снабдител на системи за цифрово засвидетелствуване в Австрия. Над един милион австрийци към този момент са се записали за онлайн автограф, с цел да употребяват " FinanzOnline " или да имат достъп до пенсионната си сметка.
Generali Versicherung е пионер в Австрия в използването на стратегически начинания в региона на дигитализирането и непрестанно влага в нови хрумвания и технологии. Застрахователят се приспособява към изменящото се държание на клиента и съчетава цифрова услуга и персонален съвет.
Generali Versicherung е част от Generali Group.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР