Генерал от Турция и такъв от САЩ летяха на първия

...
Генерал от Турция и такъв от САЩ летяха на първия
Коментари Харесай

Турция и САЩ извършиха съвместен разузнавателен полет

Генерал от Турция и подобен от Съединени американски щати летяха на първия разследващ полет над Североизточна Сирия в събота, заяви представителят на Пентагона Шон Робъртсън, представен от " Ройтерс ". Информацията беше доказана и от Анадолската организация.

Робъртсън сподели, че първият разследващ полет и взаимният координационен център, основан по-рано тази седмица, " демонстрират уговорката към ценене на законните опасения на Турция по отношение на сигурността по южната ѝ граница " и ще оказват помощ за застраховане на сигурността в Североизточна Сирия, тъй че " Ислямска страна " да не се появи още веднъж в тази зона.

На конференция турският министър на защитата Хулуси Акар съобщи, че взаимният турско-американски действен център за основаване и ръководство на зона за сигурност в Североизточна Сирия работи към този момент с цялостен потенциал. Центърът се намира в югоизточния турски окръг Шанлъурфа, който граничи със Сирия, а командването му се обезпечава от един американски и един турски военачалник.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР