Генерал-майор д-р Венцислав Мутафчийски категорично е отказал да участва в

...
Генерал-майор д-р Венцислав Мутафчийски категорично е отказал да участва в
Коментари Харесай

Ген. Мутафчийски отказа номинация за ”Мъж на годината”

Генерал-майор доктор Венцислав Мутафчийски изрично е отказал да взе участие в конкуренцията за " Мъж на годината ", за която бе номиниран. Генералът не разкри коя е повода да откаже номинацията.
На постоянния брифинг самият той изясни, че неприятно се е изненадал от номинацията и не знае от кое място е пристигнала тя.

" Късно нощес неприятно се изненадах и аз от това нещо и първата ми работа през днешния ден сутринта бе да изпратя писмо на господин Радосвет Радев за отдръпване на сходна номинация, която не знам по какъв начин се е случила и от кого ", безапелационен бе ген. Мутафчийски.

В състезанието на Дарик радио в призовата тройка са номинирани Стефан и Максим Иванови - татко и наследник, прекосили с гребна лодка Атлантическия океан, доцент Атанас Мангъров и военачалник Мутафчийски.

Шефът на ВМА не разяснява компанията на другия номиниран доктор, чието наличие буди учудване, още повече на фона на обстоятелството, че Мангъров до неотдавна не беше на първа линия в битката с ковид, а в противен случай - през цялото време на пандемията призоваваше към стаден имунитет, обявяваше се против носенето на маски и изигра роля за разделянето на българските жители за спазването на противоепидемичните ограничения.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР