Генерал-лейтенант Сергей Наиев, командващ на обединените сили на въоръжените сили

...
Генерал-лейтенант Сергей Наиев, командващ на обединените сили на въоръжените сили
Коментари Харесай

Украйна се готви за възможността войната да се разпространи извън нейния изток и юг – командващият на обединените сили на Украйна

Генерал-лейтенант Сергей Наиев, командващ на обединените сили на въоръжените сили на Украйна, счита, че войната на Русия против Украйна в миналото може още веднъж се популяризира отвън източната и южната част на страната, изключително в случай че Русия продължи да усилва производството на оръжия и да усъвършенства технологиите, с които разполага благодарение на своите съдружници, или в случай че съдружниците на Украйна понижат размера на помощта, която й дават.

Източник : Сергий Наиев в изявление за ABC News

Цитат : „ Разбираме, че сега се води война за запаси. Руската федерация получава ресурсите си благодарение на Оста на злото – това е Северна Корея, това е Иран.А ние, благодарение на нашите сътрудници, получавайки от тях средства за противовъздушна защита, се противопоставяме на Руската федерация с техните запаси.

Трябва да се разбере, че намаляването на помощта в действителност ще удари нашите отбранителни качества. Но ние ще се бием с това, което имаме. "

По...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР