Генчо от Игри на волята е доказал във времето, че

...
Генчо от Игри на волята е доказал във времето, че
Коментари Харесай

Паралия с много занимания: Генчо също с нова професията, трупа предколедни пачки

Генчо от " Игри на волята " е потвърдил във времето, че не е от мъжете, които ще стоят на една заплата. Мачото от сезон 4 се занимава с много и разнообразни бизнеси, а в годините е сменил общо 7 специалности.

Харманлията е живото доказателство, че съумяват тези, които не се опасяват от работа, само че и не се срамят да желаят и търсят парите. 

Виж още: " Плюли са ми в устата и други работи ": Кати Дойнова и нейните най-разкрепостени откровения 

След като неотдавна стана ясно, че Фифо от Игрите се възползва на макс от всички предложения, ставайки лице на известен уебсайт за видео поздрави, в този момент Генчо загатна, че също ще се възползва от известността си.

Оказва се, че мачото е станал лице на известен фешън бранд за яки тениски. Е, не знаем какъв хонорар е получил Гената, само че не е значимо това. Видно е обаче, че моделството му се отдава, само че нещо ни подсказва, че това е краткотрайно занятие.

Виж още: Всички желаят Мирела! Звездата от " Игри на волята " влиза в нов план

Наскоро Генчо показа, че се готви трескаво за идните коледни празници, които ще посрещне в родната си къща в Харманли. Не е ясно дали красивата му нежна половинка ще се прибере от Англия, където се намира сега, само че пък друго е ясно. Връзката им от разстояние може да е сложна, само че любовта им е все по този начин мощна.

Виж още: На първокласно: Елица и Алекса демонстрираха по какъв начин харчат стоте бона от " Игри на волята "

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР