Генчо от Игри на волята доказа, че е голям родолюбец,

...
Генчо от Игри на волята доказа, че е голям родолюбец,
Коментари Харесай

Пазител на природата: Генчо от "Игри на волята" е бесен на десетки отрязани дървета

Генчо от " Игри на волята " потвърди, че е огромен патриот, страж на фамилните и религиозни обичаи. Наскоро той сподели по какъв начин в Харманли посрещат Йордановден, а фрагментите му несъмнено впечатлиха доста хора в нета.

" Нашата ИСТОРИЯ, нашето минало и ТРАДИЦИИ са нашата основа и опора, БЪЛГАРИ - а без опора няма и СИЛА! Никога не го забравяйте! "

Виж още: Бъдещите наследници на милионери: Топ холивудските звезди, които ще станат майки през 2023 г. 

Сега обаче Генчо показа други видеа на стори в Instagram, само че този път отдадени на българската природа. Уикендът бе супер за разходки на чист въздух, където го има, само че риалити звездата е станал очевидец на следната панорама тук:

Виж още: Нова година, ново аз: Милионерката Мира от " Игри на волята " с 10-дневно предизвикателство

Изглежда, че Генчо не е харесал заварената панорама на десетки отрязани дървета. " Не знам какво ѝ е на тази дървесина. Болна ли е, суха ли е... не мога да схвана по какъв начин тъкмо са заболели, сухи, какво и ме било на тези дървета, за какво им е това ориста... не ми е ясно??? ", пита се Генчо.

Виж още: " Какво е целял създателят? ": Джаферович завари колата си надраскана с гнусна засегнатост

За каква сеч става въпрос, не е ясно, само че Генчо е споделял десетки пъти, че за него природата и грижата за нея е от първостепенно значение. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР