Гена Трайкова от години се борела с недостига на желязо

...
Гена Трайкова от години се борела с недостига на желязо
Коментари Харесай

Гена Трайкова страда от анемия: Новинарката пафка по 2 кутии цигари на ден въпреки заболяването

Гена Трайкова от години се борела с дефицита на желязо в тялото си, или медицински казано – с диагнозата анемия. Получила я още в моминските си години, когато след рутинни проучвания лекарите я предизвестили, че ще би трябвало да се грижи повече за здравето, оповестява „ Ретро “.
Това напълно не е най-трудният миг, през който някогашната водеща на новините е прекосявала. Преди години тя счупи съдбовно единия си крайник и беше в гипс за повече от месец. Тогава докторите имали подозрения дали костта ще успее да заздравее вярно, само че макар рекомендациите им към Трайкова да заобикаля всевъзможни придвижвания и да почива у дома, тя се върнала на работа още на идващия ден. Също толкоз самоволно и безконтролно постъпвала и във връзка с анемията. За момента положението на журналистката не попречило естествения ѝ живот, само че на моменти се уморявала повече от нормално и постоянно ѝ причернявало в нюзрума на малкия екран.Мартин Карбовски: Върни парите, кучко! Водещият Хекимян се пресяга към нея и я зашлевява с опакото на ръката сиЗаместник-министър е и е жена.
Дава изявление в утринен блок.
Докато приказва и се усмихва, водещият Хе…Jun 20 2018skafeto.com

Колегите й се тревожели за нея, тъй като съвсем не ядяла, а го карала единствено на кафета и цигари. Гена дотолкоз прекалявала с нездравословния табиет, че дневно изпушвала по към 2 кутии тютюн. Дори когато вървяла по улиците, също палела и не правела по никакъв начин положително усещане на минувачите, които я разпознавали. Във всеки комфортен миг по време на работния развой слизала пред постройката на малкия екран, където най-често си правела компания на по цигара с Юксел Кадриев, Канна Рачева и Виктория Петрова – другите върли пушачи от новинарския блок на Би Ти Ви. За Трайкова тютюнопушенето било изцяло противопоказно и точно поради това постоянно достигала сериозно ниски килограми. Освен това мъчно прикривала с грим тъмните кръгове под очите, за които имали виновност освен недоспиването и стресът в офиса, а и цигарите.

Близки до журналистката разкриват, че само дългогодишният й другар Венелин Петков съумял за малко да я откаже да трови организма си, само че след раздялата им тя още веднъж пропушила. Шефът на новините бил извънредно срещу нездравословния й табиет и самият той в никакъв случай през живота си не бил посягал към цигарите. Живеел природосъобразно и бил разпален по всевъзможни спортове, като през зимата си вдигал адреналина със ски, а лятно време яхвал сърфа. Различията им в това отношение също повлияли на връзката им, след чийто край Венелин съумя да продължи, влюбвайки се в спортната кореспондентка Николета Маданска. Гена обаче към момента продължавала да бъде без мъж до себе си и фантазиите за семейство се отдалечавали от ден на ден от нея.
Източник retro.bg

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР