ГДБОП и полицията в Пловдив разбиха мащабна схема за измами,

...
ГДБОП и полицията в Пловдив разбиха мащабна схема за измами,
Коментари Харесай

ГДБОП и полицията удариха измамници от Пловдив, ощетили бизнесмени с милиони

ГДБОП и полицията в Пловдив разрушиха огромна скица за измами, ощетила предприемачи със сума сред 1,5 млн. лева и 2 млн. лева, като има осъществени арести.

Установено е, че причинителите са се представяли за упълномощени хора от най-голямата интернет търсачка. Те събирали огромни суми от предприемачи в цялата страна, като им обещавали по-добро показване и реклама в интернет.

По незаконната група е работено близо година, а схемата станала ясна, откакто ощетените разбрали, че са излъгани и са почнали да си желаят парите назад.

Четирима са арестувани по случая, по който е работено над година.Те са вкарвали в подвеждане предприемачи, като са им предложили по-добро различаване и показване на компаниите им в интернет. Измамниците са твърдели, че са специфични представители на най-известната интернет търсачка Гугъл и че против месечна такса могат да поддържат данни на съответната компания преди всичко в търсачката, уточняваplovdiv24.bg.

Фирмата е разположена в София, само че е въвеждала в подвеждане предприемачи от цялата страна.

Част от клиентите на мнимите специалисти са поискали парите си назад, откакто не са получили услугата. Пълните суми обаче не са възобновени.

Днес се чака повече информация по случая./Блиц.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР