ГДБОП и полицията се отчита със заловени с различни видове

...
ГДБОП и полицията се отчита със заловени с различни видове
Коментари Харесай

Бургаската полиция дири нивата с канабис на мъж от Ахелой

ГДБОП и полицията се регистрира със хванати с разнообразни типове опиати в Бургаско . Общо четирима души са арестувани и се намират в ареста с разнообразни ограничения за неотклонение.

Продължават обаче служителите на реда да търсят къде е равнищата на 38-годишен мъж от Ахелой . Има данни, че той отглежда канабисови растения, само че очевидно до този миг не е издал къде тъкмо прави това.

Иначе от вкъщи му са конфискувани 600 грама суха тревна маса. 38-годишният мъж е престъпно проявен мъж. Предполага се, че конфискуваната марихуна е от тазгодишната годишна продукция.

Близо 200 грама тревна маса - канабис са конфискувани от частна къща в бургаския квартал " Победа ", населявана от 20-годишен бургазлия. Мъжът бил тестван през вчерашния ден, към 14.30 часа в региона на плажната линия до бар " Нептун " в Морската градина. У него са открити 24 пакетчета със зелена суха тревна маса - марихуана. Претърсен е и дома му, където в стъклен буркан и пластмасова кутия са открити още съцветия зелена суха тревна маса.

20-годишният, който е с криминалистически регистрации , е арестуван с полицейска мярка за период до 24 часа.

Друг, към този момент 41-годишен и още веднъж прочут на полицията , е хванат с към кг " друсан чай " . Дрогата е била открита в дома му в кв. " Победа ", като част от откритото количество е било укрито под мивка в особено пригодена " ниша ". 41-годишният мъж е арестуван за до 72 часа.

500 хапчета екстази пък са конфискувани от 37-годишен престъпно проявен помориец. Той е арестуван директно преди договорка за продажба на хапчетата. Хапчетата пък си ги съхранявал в тайник в дома си в Поморие . Само преди месец мъжът е бил арестуван с кг марихуана. Наложена му е полицейска мярка за период до 24 часа, следва да му бъде гледана мярка за неотклонение.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР