ГД Нaционална полиция е установена сим картата, от която е

...
ГД Нaционална полиция е установена сим картата, от която е
Коментари Харесай

Заплахата срещу Каримански е пратена от сим карта на румънец

ГД " Нaционална полиция " е открита сим картата, от която е изпратен заплашителното известие до депутата Любомир Каримански, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Текстът на sms-а гласи - „ Откажи се или проблемите ти ще стартират незабавно и нямаш визия какъв брой ще бъдат съществени “.

На този стадий чиновниците на ГДНП са открили, че картата е записана на името на румънски жител с букви L.T., който е влезнал в страната на 1 април, се показва в информацията. Изяснен е и неговият обединен цивилен номер.

Мъжът е напуснал границите на България на 7 април. Картата е била задействана за 15 минути през вчерашния ден, след което е изключена. Установено е и мястото, където е задействана сим картата и е изпратено известието.

Оперативно-издирвателните дейности по случая не престават.

Софийска районна прокуратура заяви, че се е самосезирала по случая. Наблюдаващ прокурор е упълномощил инспекция на органите на Министерство на вътрешните работи, която следва да се извърши в 10-дневен период.

След събиране на относимата информация, прокурорът ще реши налице ли са задоволително данни за осъществено закононарушение от общ темперамент.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР