ГД БОЕЦ“ излизат на масови протести на 11.12.2018, в 12.00ч.,

...
ГД БОЕЦ“ излизат на масови протести на 11.12.2018, в 12.00ч.,
Коментари Харесай

БОЕЦ искат оставки с протести и черни чадъри пред съдилищата в страната

ГД „ БОЕЦ “ излизат на всеобщи митинги на 11.12.2018, в 12.00ч., пред правосъдните покои в страната и столицата. Акцията е в поддръжка на самостоятелните български магистрати изправили се против болшинството на мафията във Висш съдебен съвет и Цацаров. „ Излизаме с черни чадъри, като знак на чадъра, който прокуратурата е разтворила над мафията и знак на убийството на българското инакомислие от диктатурата на мафията и ченгетата “, написа Георги Георгиев.
Мотивите за митинга и настояванията бяха оповестени в обществените мрежи от Георги Георгиев от Групово дело " БОЕЦ ". Ето какво написа той:

АБСОЛЮТНА ЛЪЖА изрекоха в народен ефир Владислав Горанов и Бойко Борисов.
Няма да разясня жилището на Горанов, това ще му изяде главата и даже Пеевски няма да го избави. По тъкмо главата ще му изяде алчността, наглостта и самозабравянето.
Ще разясня изказванието, че щели да вкарат " касови бележки на бензиностанциите, от които да е ясно каква е облагата им, по този начин както на бележките за тока "
Няма такива нагли лъжци!

Всички сме плащали отговорностите си за ел. сила и НИКОЙ, НИКОГА не е виждал в получена фактура, каква е облагата на ЕРП-то. Има доста друга информация, само че не и облагата. Борисов изрече още една неистина в ефир. Че не знае каква е облагата и какъв брой налози заплаща ЛУКОЙЛ и че те трябвало да кажат каква им е облагата. От повече от 10 години ЛУКОЙЛ не са платили НИТО ЕДИН ЛЕВ налог върху облагата, макар многомилиардните доходи. От над 10 години ЛУКОЙЛ работя публично на загуба, А РЕАЛНО ДЕРАТ НАД ЕДИН МИЛИАРД И ДВЕСТА МИЛИОНА ЛЕВА ЧИСТА ПЕЧАЛБА от гърба на българите, без да заплащат налозите. И Борисов добре знае това. Защото през този интервал той съвсем непрестанно е отпред на страната и обезпечава на Валентин Златев чадър за данъчни и финансови измами. Разбира се, това не е гратис. В същото време Владислав Горанов през този интервал е зам. министър на финансите с сектор Национална агенция за приходите и по-късно два мандата министър на финансите, като в това му качество е и ръководител на управителният съвет на Национална агенция за приходите! Дружества, като ЛУКОЙЛ са със специфичен статут и наблюдението над тях и активността им се реализира от няколко самостоятелни органа, като един от тях е Национална агенция за приходите. Преди от БОЕЦ да обявим данните за 16-те МИЛИАРДА източено Данък добавена стойност, поискахме тази информация министерството на финансите. Тогава Горанов се скри зад същата неистина - " не разполагам с тази информация ". Министъра на финансите, който по Конституция е задължен да упражнява надзор върху активността на Национална агенция за приходите, който изготвя и предлага бюджета на страната, твърди, че не знае какъв е размера на несъбраното Данък добавена стойност, което се мери в десетки милиарди! Сега по същият метод Буда и Горанов настояват, че не знаят каква е облагата на ЛУКОЙЛ,и Валентин Ззлатев, само че в това време Борисов твърди, че знае каква е заплатата на карикатуриста Христо Комарницки. СТИГА БЕ!

Държавата се ръководи от шепа олигарси, ченгета и мутри и един от тези кукловоди е Валентин Златев. Наред с Пеевски, Минев, Гергов, Божков, Бориславова и тн. Борисов и Горанов са представители на съответните мафиотски кланове в ръководството. Един тип те са гарантите, че всеки от " началниците " ще получи парчето от баницата, която му се поставя. А под началници разбирайте и Путин, и Ердоган...Това е едно динамично равновесие, на едни равнища дебелите водят борби между тях за кожата на народа и за надзор върху разнообразни институции, на други равнища ползите им съответстват, а всички дружно пазят статуквото, което им дава опция да крадат безнаказано.

Борисов освен че знае каква е облагата на ЛУКОЙЛ, а и деликатно следи тези данни, тъй като 10 % от тази облага отпътува в неговите офшорни сметки. Около 120 милиона годишно. Толкова заплаща Златев на Буда, с цел да си затваря очите мутрата за дрането на ЛУКОЙЛ. Одраните сме ние, а угоените са те. По същата скица Борисов получи и 10 % от БУЛГАРТАБАК. Както и Пеевски. По същият метод и 10 % от всяка по-голяма социална поръчка отиват непосредствено в сметките в офшорките на Буда.
Да се върна на тематиката за облагата на ЛУКОЙЛ.

КАКВА Е СХЕМАТА?

Схемата е универсална и обикновена. По същата скица и ЕРП-тата надуват сметките ни за ток. Огромна част от облагата се крие посредством изкуствено завишаване на разноските, което води до отчитане на минимална облага, а в тази ситуация на ЛУКОЙЛ и даже до загуби в документалните доклади. Начините за това са доста. От верижни кухи покупко-продажби с редица дъщерни компании, които надуват цените за доставка на първични материали и материали, до контракти за външни услуги за големи суми със свързани компании. ТЕЗИ ФИРМИ по принцип са офшорни компании, които източват и насочват облагата на тези сдружения в сметките на дебелите, а в края на веригата ЛУКОЙЛ, или ЧЕЗ регистрират загуби, или минимални облаги. И мафията подсигурява успеваемостта на схемите посредством надзор върху сякаш самостоятелните държавни институции и органи, които би трябвало да правят надзор и инспекции. Когато някой спре да заплаща, или се поклони на различен стопанин, което нарушава мутренското равновесие следва война и проявленията на тези войни са случилото се с ЧЕЗ, с Дунарит, или с някои от по този начин наречените олигарси. Тогава някой от дебелите се пробва да постави ръка върху бизнеса на провинилият се, или най-малко да го смачка за наставление. Единственият метод за избавление е, да целуваш ръка и да си платиш (Дунарит) или да бягаш от страната (ЧЕЗ). В случая с ЧЕЗ, Борисов има и различен претекст. През 2013г. той разбра, че който държи шалтера, той може да смъква държавни управления и да управлява масата. Това е оръжие, което той се пробва да овладее посредством свързаната с него и СИК Гинка.

ДА ОБОБЩЯ. Няма никакво значение какви касови бележки ще получавате на бензиностанциите до момента в който мафията стои отпред на страната. Няма даже никакво значение дали цената на бензина е с 10 стотинки по ниска, в случай че отпред на страната стои мафията, тъй като тя ще продължава да ви краде по десетки други способи. Ако желаеме да излезем от блатото в което се давим първо би трябвало да отстраним мафията от властта. После следва всичко останало. Отстраняването става по един метод - митинги с ясни цели и пердах до дупка и по-късно съд, затвор и лишаване на нелегално добитото имущество. Дебелите знаят това и се пробват да задушат всеки опит за действителен митинг и в това време да подчинят и завладяват изцяло правосъдната система, като смачкат последните оживели самостоятелни магистрати.

БОЕЦ обединихме тези процеси и на 11.12. в 12.00ч. излизаме пред правосъдните покои в страната и столицата, в символ на поддръжка за самостоятелните български магистрати изправили се против болшинството на мафията във Висш съдебен съвет и Цацаров. И слагаме няколко точни и ясни претенции и цели в митинг под надпис " НЕЗАВИСИМ СЪД - СВОБОДНА ДЪРЖАВА! ДА ЗАЩИТИМ ДОСТОЙНИТЕ "

- Прекратяване на репресиите над Лозан Панов, Методи Лалов, Бойко Аатанасов, Калин Калпакчиев и сътрудниците им.
- Оставка на Цацаров.
- Оставка на Буда.
- Електронно гласоподаване.
- Граждански надзор върху изборният развой.
- Закон за Лустрацията.
- Независимо интернационално следствие на ДДСгейт, ДжиПиГейт и убийството на журналистката Виктория Маринова.

И това е единствено началото. Излизаме с черни чадъри, като знак на чадъра, който прокуратурата е разтворила над мафията и знак на убийството на българското инакомислие от диктатурата на мафията и ченгетата.

И чакаме поддръжка от всички будни и непримирими жители. Всички по едно и също време в цялата страна, в един ден и час, с едни и същи ясни цели и претенции. Това е метода. Да защитим достойните и да се надигнем против дебелите.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР