Газовата връзка с Гърция не е готова. Обектът изглежда като

...
Газовата връзка с Гърция не е готова. Обектът изглежда като
Коментари Харесай

Газовата връзка с Гърция: Луксозна сграда с мебели, без ток и достъп

Газовата връзка с Гърция не е подготвена. Обектът наподобява като първокласна постройка с мебели, до която обаче няма ток и добър достъп. Това сподели пред публицисти министърът на районното развиване и благоустройството арх. Иван Шишков след ревизия на Междусистемната газова връзка на българска територия, която направиха взаимно с вицепремиера и министър на превоза и известията Христо Алексиев.

Министър Шишков удостовери, че за по-бързото довеждане докрай на обекта ще има от районните структури на ДНСК в Хасково и Стара Загора. Ежедневно те ще рапортуват за осъществените строително-монтажни работи. На процедура надзорната компания ще получи офис в централата на ДНСК. Така ще може дружно с началника на дирекцията да събират всички нужни документи за стартирането на конектора в употреба.

„ Искаме, до момента в който строителят си приключва незавършените строителни действия, надзорът и ДНСК да ревизират всички документи за готовите сегменти, с цел да няма закъснение в следствие “, означи арх. Шишков. Това ще разреши да се завоюва време...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР