Газопроводът Северен поток-1 работи в момента само с една от

...
Газопроводът Северен поток-1 работи в момента само с една от
Коментари Харесай

„Газпром“: „Северен поток -1 работи в момента само с една от шест турбини

Газопроводът " Северен поток-1 " работи сега единствено с една от шест турбини. Това разгласи през днешния ден съветският колос " Газпром ", представен от Ройтерс, съобщи Българска телеграфна агенция.

Газовата компания още веднъж удостовери, че западните наказания попречват доставката на една от турбините от Германия, която бе изпратена за техническа обслужване в Канада.

Според " Газпром " други турбини също се нуждаят от ремонтни действия.
Руският колос заяви, представен от ТАСС, че се притеснява, че ще е невероятно други мотори за „ Северен поток “ да бъдат ремонтирани в Канада поради превозването им през Германия.

Санкционните режими на Канада, Европейски Съюз, Англия и несъответствието на настоящата обстановка с актуалните договорни отговорности от страна на " Сименс " (Siemens) вършат доставката на турбината невъзможна, означиха през вчерашния ден от " Газпром ".

Говорителят на немското държавно управление Волфганг Бюхнер обаче съобщи, че не са нужни спомагателни гаранции за доставката на турбина за " Северен поток-1 " за Русия, защото този елемент не е обект на наказания.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР