Гай (Райън Рейнолдс) е банков служител, който води обикновен живот.

...
Гай (Райън Рейнолдс) е банков служител, който води обикновен живот.
Коментари Харесай

От този петък влизаме в играта с Райън Рейнолдс и "Свободен играч"

Гай (Райън Рейнолдс) е банков чиновник, който води елементарен живот. Той излъчва позитивност и радостен оптимизъм и е постоянно подготвен за чаша положително кафе.

Също като най-хубавия си другар Бъди (Лил Рел Хауъри), Гай е влюбен в живота, само че всичко това се трансформира, когато открива, че в действителност е вторичен воин в изпълнената с принуждение видео игра „ Свободен град “. Разпространявана от Сунами Студиос, което се ръководи от алчния магнат Антван (Тайка Уайтити), „ Свободен град ” е извънредно известна игра, в която цари безпорядък и съсипия.

Играчите водят индиферентно битие в границите на отворения свят и минават на по-високо равнище, посредством осъществяване на непровокирани актове на неприязън и вандализъм. Гай се среща с uber-секси Молотовгърл (Джоди Комър) и незабавно е обаян от нея. Тя му оказва помощ да се ориентира в играта и да одобри обстоятелството, че единственият живот, който познава, не е действителен. Молотовгърл, чието име в действителния свят е Мили, има сметки за споразумяване със Сунами, защото има вяра, че Антван си е присвоил кодовете за игра от неин взаимен план с приятеля ѝ Кийс (Джои Кийри), който работи като програмист за компанията. Докато Гай поема по-активна роля на добър човек – мечтател в безсрамен свят, където няма ограничавания – той се трансформира в любим както на играчите, по този начин и за другите второстепенни облици в играта, ставайки воин на личната си история... тази, която написа самичък. Популярността на Гай продължава да пораства и Антван, осъзнавайки сериозната опасност, която той съставлява за бъдещето на „ Свободния град “ и по-специално за продължението му „ Свободен град: Карнидж “, задейства Кийс и програмиста на Сунами Маузър (Уткарш Амбудкар), с цел да отстранят Гай от играта вечно. Сега Гай би трябвало да избави света... по собствен метод. Режисьор на Свободен състезател е Шон Леви (Нощ в музея, Stranger Things), а сценаристи са Мат Либерман (Семейство Адамс) и Зак Пен (Играч първи, подготви се). В функциите са Райън Рейнолдс, Тайка Уайтити, Джоди Комър, Лил Рел Хауъри, Джо Кири, Уткарш Амбудкар и други.

Влизаме в играта със Свободен състезател от 13 август единствено в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР