Гaй Брайънт решава да отвори вратите на дома си за

...
Гaй Брайънт решава да отвори вратите на дома си за
Коментари Харесай

Безценните родителски съвети на мъжа, осиновил 60 деца

Гaй Брайънт взема решение да отвори вратите на дома си за млади мъже с незаконно минало. Това, което се случва по-нататък, трансформира живота на всички с пречистващата мощ на обичта, описват.

Когато раздаваме обич на хората, ние сме заобиколени от обич.

Това е мантрата на нашия основен воин, който до този миг е обезпечил заслон на над 60 подрастващи деца. За първи път става осиновител през 2007 година, а най-вече е имал цели девет младежи в дома си по едно и също време!

Въпреки че наподобява, че множеството приемни родители избират бебета, Брайънт рутинно приветства по-възрастните младежи сред 16 и 21 години и е безапелационен, че не би постъпил по различен метод:

"Тийнейджърските години са сложни, само че всеки, даже по-големите деца, заслужава дом, в който да се прибере. "

Способността му да доближава до хората и да ги кара да се усещат като вкъщи си е повода те да не престават да се връщат назад при него дълго откакто е пристигнал моментът да изоставен жилището.

Катерогичен е, че не би трансформирал решението си за нищо на света:

"Не мога да реализира задачата си посредством осиновяване на по-малки деца. Това, което мога, е да ги науча да бъдат самостоятелни. Затова се оправям добре с по-възрастните. Това е моето предопределение. "



Спазване на правила и печелене на почитание

Дом, цялостен с млади младежи и хормони, звучи плашещо, само че Брайънт твърди, че рядко се стига до физически спорове: "Те знаят, че аз не утвърждавам физическата разпра, и въпреки всичко аз съм този, който дефинира разпоредбите. Много от тях в действителност поправят държанието си точно поради тези ограничавания, защото в предходните им домове никой не си правеше труда да им изясни какво би трябвало и не би трябвало да вършат. "

По този метод по-възрастните деца оказват помощ и на по-малките да се приспособяват към новата конюнктура.

Най-големият проблем, с който се сблъсква, е постоянно срещан при многодетните фамилии - доста по-високи битови сметки:

"Трябва да приказвам с тях за това. Напомням им да изключват светлините, тъй като сметката за ток е висока и тези пари би трябвало да дойдат отнякъде. Обяснявам им, че в този момент би трябвало да взема 100 $ от друго място. По този метод те виждат по какъв начин се образува и разпределя фамилния бюджет и за какво през идващия месец ще можем да си позволим по-малко неща. "
 Как технологиите оказват помощ на децата по време на самоизолация  Как технологиите оказват помощ на децата по време на самоизолация  Как технологиите оказват помощ на децата по време на самоизолация  Как технологиите оказват помощ на децата по време на самоизолация
Създаване на семейство

Това е микс сред житейските уроци, основаването на табиет да се изключва тв приемника, когато се излиза от стаята, намирането на ново жилище след това, в което младежите да заживеят, фамилните ваканции и доста, доста любов.

След дълги години прекарано време с "проблемни деца " Брайънт стига до един доста значим извод: без значение в каква среда са израснали, всички деца имат потребност от едно и също - обич, ограничавания и чувството, че някой държи на тях . Това е "лепилото ", което държи дружно всички членове на това огромно семейство.

Голяма част от децата, оставени в домове, са самотни и не могат да се впишат на никое място. Брайънт съзнателно не ги третира като проблематични младежи, а вместо това ги кара да се усещат като част от фамилията:

"Много от тези деца идват от среда, в която са се чувствали по този начин, като че ли тяхното битие няма никакво значение. Поставям си за цел да ги убедя, че това въобще не е правилно. "

Това значи, че един родител би трябвало да сътвори чувство за дисциплинираност и обвързаност, само че и да им даде независимост и да им разреши да се усещат като вкъщи си. Рядко се случва децата в приемно семейство да получават ключ от новия им дом. Това обаче не важи за нашия повествовател. Той се старае хладилникът да е постоянно цялостен с храна, което също е необичайност:

"Храната е любов и грижа. Затова постоянно имам обилие от хранителни артикули. Храненето е групов фамилен обред, който ни сближава и ни оказва помощ да свикнем един с различен. "
 Златните правила на принцеса Даяна, които всеки родител би трябвало да знае  Златните правила на принцеса Даяна, които всеки родител би трябвало да знае  Златните правила на принцеса Даяна, които всеки родител би трябвало да знае  Златните правила на принцеса Даяна, които всеки родител би трябвало да знае
Обич, поддръжка, доверие

Децата съумяват благодарение на приемния си татко да разбият на пух и прахуляк стандарта за "проблемния непокорен младеж ", само че това начинание не е по никакъв начин елементарно и изисква непозната помощ. Брайънт разчита на поддръжката на другари и родственици, също така при всеки вероятен миг отделя време за себе си и учи децата да почитат това негово право: "От време на време нуждая се да отида някъде. Децата го одобряват и даже се майтапят, че това е "моето време за игри. "

И въпреки всичко, децата знаят, че всеки има потребност от персонално пространство, само че никой не може да реализира нищо самичък:

"Казвам им, че няма да съм вечно до тях и че би трябвало да се научат да се грижат един за различен. "

А когато пристигна време някое от децата да се изнесе от вкъщи му, той продължава да поддържа връзка с него и да се интересува от живота му: "Знам, какво се случва с тях, тъй като те самите вземат решение да ми се обадят и да ми споделят. "

Порасналите деца не престават да го навестяват и до през днешния ден, и то в непредвидени моменти: "Претърпях интервенция преди време и здравната сестра ме уведоми, че едно от децата е пристигнало да ме види и се е помолило на Бог да не ме лишава от него. Бях шокиран. "

Тази година по случай интернационалния Ден на бащата той събра под един покрив своите сегашни деца, своите съвсем пораснали деца и тези, които към този момент имат свои деца:

"Някои от тях ми споделиха, че аз съм техния образец за подражателство, който да предадат на своите лични дребни съкровища. Ето по този начин се излиза от порочния кръг. Това е задачата. Така можем да създадем света едно по-добро място за живеене. "
 10 урока за живота, които научаваш, когато си отгледана от мощна майка  10 урока за живота, които научаваш, когато си отгледана от мощна майка  10 урока за живота, които научаваш, когато си отгледана от мощна майка  10 урока за живота, които научаваш, когато си отгледана от мощна майка
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР