Гъвкавите смартфони ще са един от хитовете на 2019 г.

...
Гъвкавите смартфони ще са един от хитовете на 2019 г.
Коментари Харесай

LG запази марките Flex, Foldi и Duplex и загатна за нови гъвкави смартфони

Гъвкавите смарт телефони ще са един от шлагерите на 2019 година и от ден на ден компании към този момент работят по нещо или възнамеряват такива министър председатели отсега нататък. LG несъмнено е една от тях и в този момент нова запазена марка, записана от компанията, разкрива имената на моделите, които производителят обмисля за бъдещите си артикули.
На 21 ноември LG е запазила три марки в европейското патентно ведомство. Те са за артикули с имена Flex, Foldi и Duplex и всичките са от клас 9, в който влизат точно смарт телефони. С други думи, умерено можем да заключим, че южнокорейците разчитат най-малко едно от тях да бъде публично наименование на някой предстоящ смарт телефон с еластичен екран.

Нещо повече, за разлика от множеството патенти, които биват разкрити много по-късно, тук става въпрос за напълно настояща поръчка, което подхожда на устрема на компанията да излезе по-бързо на този евентуално много преференциален пазар.

Разбира се, като при всеки патент, и тук няма стопроцентова гаранция, че тези имена ще украсят комерсиално налични устройства. Flex да вземем за пример даже не е нещо ново, имайки поради, че към този момент имаме LG Flex на пазара. Duplex въпреки това е съвършено наименование за патентования от компанията сгъваем смарт телефон с два екрана. Най-важното умозаключение е, че LG явно е все по-близо до стартирането на основано на тази технология устройство. Въпросът е дали друга компания – и най-много домашния съперник Samsung – няма да бъде първа на пазара.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР