Гатьо – един от най-колоритните участници в Игри на волята“,

...
Гатьо – един от най-колоритните участници в Игри на волята“,
Коментари Харесай

ДРАМА! Гатьо загуби и си тръгна от „Игри на волята“ с разбит чатал

Гатьо – един от най-колоритните участници в „ Игри на волята “, напусна довечера предаването.

В борбата на Херкулес с 12 тествания мачото с татуировки загуби елиминацията от Мастагарков. „ Много ми е болно, че напущам. Исках да остана на финала. За страдание, е по този начин. И от реката съм удовлетворен. Гладна амазонка резиденция сънува “, сподели на изпроводяк Гатьо.

Битката беше доста тежка и рейнджърът претърпя няколко трагични моменти. Още първоначално падна неприятно на греда, която се заби сред краката ми. „ Съчувствам ти, знам какво е “, сподели му Димо Алексиев. А Гатьо някакси съумя да продължи макар тежкия удар в чатала, който дълго ще му държи спомен. Водещият на Игрите имаше значима роля в различен миг – Димо съумя да избави Гатьо, чийто крайник се заклещи във въже и той висеше беззащитен във въздуха. Няколко тежки рухвания на пясъка и псувни белязаха последната борба на здравеняка.

Самият Мастагарков на моменти едвам стоеше на арената, като призна, че е повръщал от изнемощение.

Епизодът довечера ще се запомни и с рекорден брой кавги, като бяха забъркани Дунев, Виктория, Момчил, Теодора Мудева, Денислава и други. Темите за разногласия бяха от двуличие до миене на чинии.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР