Гъстата мъгла, която се настани над София, но и не

...
Гъстата мъгла, която се настани над София, но и не
Коментари Харесай

Какво време ни очаква следващите дни и кога ще се вдигне най-сетне мъглата?

Гъстата мъгла , която се настани над София, само че и освен, последователно се подвига и до края на деня и на следващия ден се чака напълно да изчезне. Днес и на следващия ден в страната времето ще бъде облачно . От северозапад-запад над страната ще премине лек атмосферен фронт, който ще донесе валежи, най-вече от дъжд , изключително по-късно през днешния ден. Това сочи краткосрочната прогноза за времето, показана в „ Дарик Кафе “.

 
В сряда ще се появи и северозападен вятър в Дунавската низина, който ще почисти напълно появилите се на всички места мъгли. Започналите през днешния ден валежи от дъжд ще продължат и на следващия ден тук-там в страната, а в планините - сняг.
 
В четвъртък и петък времето ще бъде по-стабилно. Отново високо налягане от Централна Европа ще се настани над Балканите. Затова в петък може да има още веднъж моменти с по-ниска видимост тук-там и за малко мъгли.
 
Температурите ще се покачат, чакат се тук-там над 0, времето ще се усеща по-меко.

 
В края на тази седмица обаче и при започване на идната средиземноморски циклони ще дефинират времето и още веднъж ще застудее.-->
 
Още в събота ще стартират валежи основно на изток и в южните елементи на страната, като в планините ще е сняг, а в равнинните елементи и сняг, и дъжд. Тези валежи ще продължат в неделя, понеделник, вторник и даже сряда другата седмица.
 
След това за малко ще спрат и в края на идната седмица се чака нова порция валежи.



Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР