Гарван гарвану око не вади. Така лидерът на "Има такава

...
Гарван гарвану око не вади. Така лидерът на "Има такава
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Чекмеджетата и кюлчетата явно не са проблем за ЕНП

Гарван гарвану око не вади. Така водачът на "Има такава страна " и тв водещ Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в разяснява поддръжката на ЕНП за държавното управление на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година Коментара си по тематиката той разгласява още веднъж във фейсбук

"За Европейската национална партия и за нейния шеф в Европейския парламент Манфред Вебер  Манфред Вебер Манфред Вебер – немски политик. Манфред Вебер е роден на 14 юли 1972 година в баварското населено място очевидно чекмеджетата, кюлчетата, корупцията и най-много върховенството на закона нямат никакво значение ", счита Трифонов.

И прибавя:

"Подкрепата на ЕНП и Манфред Вебер  Манфред Вебер Манфред Вебер – немски политик. Манфред Вебер е роден на 14 юли 1972 година в баварското населено място за Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е напълно срещу логиката на морала и въпросното господство на закона. Това е толкоз непоносимо двуличие, че си върша следния извод: Има освен български политици, които не ги е позор, очевидно има и европейски политици, които са оперирани от позор и морал в ранна детска възраст. Аз не знам тази резолюция какво ще промени.

Какъв ще е резултатът. Или дефектът от тази резолюция. Но тя няма да промени истината. А истината я знаем всички. Ние нито сме луди, нито толкоз глупави, че да имаме вяра на отчети, резолюции, европейски политици или който и да било ".

Според Трифонов позицията на ЕНП демонстрира, че в Екологичен потенциал липсва морал. По думите му обаче истината не може да бъде изменена.

"Истината е единствено една. Тя е като гравитацията – изобщо не й пука какво мислите за нея. Просто си съществува. А за гарваните дето не си вадят очите един на различен - и на тях ще им пристигна времето. Рано или късно. Повярвайте ми – бил съм ловджия. Знам по какъв начин става ", упорства още шоуменът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР