Гърция започва производство на защитни маски от 25 април, събота.

...
Гърция започва производство на защитни маски от 25 април, събота.
Коментари Харесай

Гърция започва производство на защитни маски

Гърция стартира произвеждане на защитни маски от 25 април, събота. Плановете на държавното управление са количествата да доближат до 9 милиона бройки на месец, заяви МИА. Вече са издадени съответните лицензи на компаниите, които ще създават маски в страната.
Министърът за развиване и вложения Адонис Георгиадис съобщи, че се е нараснало производството на антисептици от 200 000 на 1 милион единици, като държавното управление счита да следва същия модел и при производството на маски.
В интервала на последователно облекчение на рестриктивните ограничения в Гърция жителите ще би трябвало да носят защитни маски в затворени пространства. Съответната комисия от министерството на опазването на здравето е приела рекомендациите на Европейския център за надзор на болесттите.
Носенето на маски ще бъде наложително за места, където има огромно скупчване на хора в затворени пространства като супермаркетите, аптеките и публичния превоз.
Използването им ще бъде съпроводено със съответните пояснения, с цел да няма неправилно потребление на маските и да не се дава нереално възприятие за сигурност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР