Гърция ще отмени задължителното носене на маски за лице на

...
Гърция ще отмени задължителното носене на маски за лице на
Коментари Харесай

Гърция премахва маските на открито

Гърция ще анулира наложителното носене на маски за лице навън и ще облекчи останалите ограничения, наложени за ограничение на пандемията на COVID-19, съобщи " Ройтерс ". Това оповестиха управляващите в сряда, откакто данните демонстрират, че инфектираните към този момент понижават. Носенето на маски за лице обаче ще остане наложително в закрити пространства.

В сряда здравните управляващи оповестиха за 520 нови случая на ковид и 14 смъртни случая, като общите инфекции доближиха 419 455, откогато първият случай беше открит през февруари предходната година. Общият брой на умрелите в този момент е 12 595. Здравните управляващи оповестиха, че в Гърция са открити по-малко от 10 случая на по-инфекциозния вид на вируса " Делта ", като приканиха хората на възраст над 50 години, които не са били имунизирани, да го създадат.
 Мицотакис внимателен оптимист за туризма в Гърция
Мицотакис внимателен оптимист за туризма в Гърция

Атина се надява да доближи половината доходи за 2019 година

От 28 юни, управляващите ще отстранен и останалите вечерни часове и условия самотестване за имунизирани служащи. В заведенията за хранене броят на хората, които имат право да седят на една маса, ще бъде повишен на 10 от шест, а оптималният предел за обществени събирания като сватби ще се усили до 300 посетители.

Досега 30,24% от гърците са били изцяло имунизирани, до момента в който 43,1% са получили най-малко една доза.
 В Гърция мислят и за наложителна имунизация
В Гърция мислят и за наложителна имунизация

Кампанията цели да обхване избрани професионални групи

Припомняме, че министър председателят Кириакос Мицотакис съобщи в сряда, ще успее да реализира задачите си в туристическия бранш още тази година .

Страната е посрещнала единствено седем милиона туристи и постигнала 4 милиарда евро доходи през 2020 година по отношение на рекордните 33 милиона гости и 18 милиарда евро доходи през 2019 година Тя чака да доближи половината от резултатите за 2019 година

За да избави своя туристически бранш от второто лято, изгубено поради ковид, преди стартирането му в целия Европейски Съюз на 1 юли, с цел да притегли задгранични туристи. Но ще зависи и от това по кое време огромните туристически пазари като Англия облекчават рестриктивните мерки си за пътешестване и разрешават на хората да прекарат лятната си отмора в Гърция, без да е належащо да се слагат под карантина или да се тестват за Коронавирус при завръщането им.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР