Гърция се озова на първите страници на полските вестници и

...
Гърция се озова на първите страници на полските вестници и
Коментари Харесай

27-годишна полякиня изчезна в Гърция, заподозрян е мъж от Бангладеш

Гърция се озова на първите страници на полските вестници и провокира неодобрение поради случай с изгубването на 27-годишна полякиня. Анастасия-Патриция Рубинска е в неопределеност от 12 юни насам. Рубинска работи в локален хотел на гръцкия остров Кос и живее с приятеля си, също поляк.

Последно по отношение на изгубването ѝ е арестуван 32-годишен мъж. Арестът е осъществен въз основа на показания на очевидци и записи от охранителни камери в региона. Заподозреният, гражданин на Кос, е разпознат като,,32-годишен мъж от Бангладеш ". Властите се усъмняват в него, когато откриват, че си е купил билет за Италия.

Първоначално са арестувани петима мъже от Пакистан и Бангладеш, само че по-късно четирима са освободени, откакто изясняват, че са намерили нетрезва Рубинска и са я оставили да остане в дома им, до момента в който се възвърне.

Един от бангладешците твърди, че е имал полов контакт с нея, преди да я остави на открито. Записите от охранителните камери обаче не удостоверяват историята му.

Изчезването на Рубинска е докладвано на управляващите от колегата ѝ. Той споделя, че получава телефонно позвъняване от нея, в което тя му оповестява, че е в Мармари, прекалила е с алкохола и някой ще я докара до хотела с мотоциклет.

Рубинска му изпраща местоположението си, само че когато той идва, тя не е там.

Няколко опита за връзка с нея се провалят, защото телефонът ѝ е изключен. Партньорът ѝ открива посредством приложение на смарт телефона, че устройството е в Тигаки, на към 5 км от мечтаното място.

На 13 юни Рубинска не се явява на работа, което провокира сигнала за изгубване. Въпреки ареста на обвинен, полянкинята към момента е в неопределеност. В дейностите, свързани с издирването ѝ, вземат участие полицията, противопожарната работа и доброволчески групи. В търсенето се употребява и дрон.

Рубинска е разказана с височина 1,65 м., със приблизително тегло и последно облечена с розова рокля на цветя, сини слънчеви очила и сребриста раница.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР