Гърция се насочва към най-високите резултати за всички времена през

...
Гърция се насочва към най-високите резултати за всички времена през
Коментари Харесай

Туризмът в Гърция ще счупи всички рекорди през тази година


„ Гърция се насочва към най-високите резултати за всички времена " през 2024 година, съобщи Аге Дюнхаупт, началник на отдела по връзки на най-големия туроператор в света – немския ТУИ (TUI), пред гръцката Атинско-македонска осведомителна организация (АНА-МПА). Той уточни, че островите Крит, Родос и Кос остават топ дестинации за клиентите на компанията, която тази година стартира летния сезон в Гърция по-рано от всяка друга година, оповестява АНА-МПА особено за Българска телеграфна агенция.

На въпрос за проектите за отмора на германците в разгара на фискалната рецесия и икономическата криза в страната им, Дюнхаупт отговори, че няма отвращение или принуда, а „ в противен случай, предварителните резервации за лятото на 2024 година са над равнищата от 2019 година (преди пандемията) ". Той предвижда „ положително лято през 2024 година в Средиземноморието и изключително в Гърция ". Специално островите са по-търсени от всеки път.

„ Крит, Родос, Кос са най-големите любимци на нашите клиенти и заемат позиции 3, 4 и 5 в скалата на желанията на немските туристи ", означи представителят на ТУИ, като добави, че компанията му планува увеличение на търсенето и непрестанно уголемява портфолиото си.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР