Гърция разкри извършителите на знакови поръчкови убийства с помощта на

...
Гърция разкри извършителите на знакови поръчкови убийства с помощта на
Коментари Харесай

Разкриха извършители на знакови мокри поръчки

Гърция разкри причинителите на знакови поръчкови убийства благодарение на Европол. Наемниците са получили по 2 милиона евро за две изтезания.

След няколко години безрезултатно следствие на убийствата в предградие на Атина и на остров Крит, гръцката полиция е основала работна проверяваща група дружно с специалисти от Европол.

Кодовото име на акцията е „ Итака “, съобщи ръководителят на Дирекция сигурност в област Атика. Жертвите на двете убийства, осъществени през 2020 година, са жители на Черна гора и Сърбия. Поръчката е била за 2 милиона евро, осведомят служителите на реда.

Убитите са били част от незаконен канал за дрога в Европа и са били преследвани от съперници. Живеели са наоколо до гръцката столица с подправени документи, когато са открити от наемните убийци.

Според представителят на гръцката полиция арести на забърканите са осъществени с изключение на в Гърция, Сърбия и Испания. Досега е открито, че в границите на незаконната мрежа са осъществени над 60 поръчкови убийства в Европа.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР