Гърция отвори за туристи, до дни и Италия ще отмени

...
Гърция отвори за туристи, до дни и Италия ще отмени
Коментари Харесай

Ще бъде ли задължителна ваксината, за да пътуваме в чужбина?

 Гърция отвори за туристи, до дни и Италия ще анулира карантината за посетители на страната. С самостоятелни правила ли ще работи всяка една страна членка или следва уеднаквяване на реда през лятото?

" В Екологичен потенциал се откри консенсус, с цел да се гласоподава правилник за пътуването. Този, който не е преболедувал или не е имунизиран, не трябва да спиран от пътешестване ", това сподели по NOVA NEWS Любов Панайотова, шеф на Фондация " Европейски институт ".

Тя добави, че би трябвало да бъде унифициран метода за пътуващите, само че към този момент е самостоятелно за всяка страна. Но бе безапелационна, че не може да се нарушават правата на индивида, изключително в Европейския съюз. 

" Регламентът бе признат на първо четене с огромно болшинство. Европейският парламент би трябвало да даде зелена светлина на този правилник, само че към момента има неща, които се разискват. Хубавото е, че има предпочитание да се реализира единодушие ", сподели още Любов Панайотова и заключи, че до началото на юни би трябвало да има общ правилник за пътешестване в Европейски Съюз.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР