Гърция очаквано нямаше проблем на старта на европейските квалификации, след

...
Гърция очаквано нямаше проблем на старта на европейските квалификации, след
Коментари Харесай

Гърция нямаше проблем срещу Гибралтар в Португалия

Гърция предстоящо нямаше проблем на старта на европейските квалификации, откакто победи с 3:0 новобранеца Гибралтар на стадион " Алгарве " в Португалия в дуел от група В. " Елините " откриха резултата още в 11-ата минута, когато нападателят на Олимпиакос Йоргос Масурас получи от Джордж Балдок и стреля в далечния ъгъл. В самия завършек на първото полувреме Манолис Сиопус удвои с удар от границата наказателното поле. Това бе негов първи гол за националния тим.

Домакините пробваха да трансформират нещо при започване на второто полувреме, само че в 58-ата минута Анастасиос Бакесетас ги попари с трети гол, откакто получи извеждащо подаване от Мантолас, овладя на гърди и стреля от въздуха за крайното 0:3.

Така Гърция се намести директно зад Франция във краткотрайното класиране в групата. " Петлите " завоюваха с 4:0 против Нидерландия на " Стад дьо Франс ". 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР