Гърция обмисля как може да продължи с поръчките на , ...

Гърция обмисля как може да продължи с поръчките на ,

Гърция обмисля как може да продължи с поръчките на препарата на Merck

Гърция обмисля по какъв начин може да продължи с поръчките на , което лекува признаците на ковид. Нови медикаменти за лекуване на Коронавирус-19 се чакат при започване на 2022 година, обяви здравният министър на Гърция Танос Плеврис пред Mega TV, само че все пак акцентира нуждата от увеличение на имунизациите в южната ни съседка, където изцяло имунизираните остават под 60%, съобщи организация Фокус.

Плеврис отхвърли отчетите, оповестени през уикенда, че специалистите обмислят въвеждането на по-строги ограничения в някои избрани региони заради непрекъснато високите равнища на заразяване с ковид.
 Европейски съюз е изнесъл над един милиард ваксини против Covid-19 в над 150 страни по света Европейски съюз е изнесъл над един милиард ваксини против Covid-19 в над 150 страни по света
Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен съобщи, че Европейски съюз към този момент е изнесъл над един милиард ваксини против Covid-19 в над 15...

Докладите се показаха, когато държавното управление взе решение да анулира ограничения като полицейски час в алените зони и да разреши на имунизираните да посещават развлекателни уреди без музика, само че и без лишения за дистанциране. Правителството обмисля опростяване на ограниченията за т. нар.„ смесени “ региони, добави Плеврис.

Източник: actualno.com