Гърция обмисля как може да продължи с поръчките на ,

...
Гърция обмисля как може да продължи с поръчките на ,
Коментари Харесай

Гърция обмисля как може да продължи с поръчките на препарата на Merck

Гърция обмисля по какъв начин може да продължи с поръчките на , което лекува признаците на ковид. Нови медикаменти за лекуване на COVID-19 се чакат при започване на 2022 година, разгласи здравният министър на Гърция Танос Плеврис пред Mega TV, само че все пак акцентира нуждата от увеличение на имунизациите в южната ни съседка, където изцяло имунизираните остават под 60%, съобщи организация Фокус.

Плеврис отхвърли отчетите, оповестени през уикенда, че специалистите обмислят въвеждането на по-строги ограничения в някои избрани региони заради непрекъснато високите равнища на заразяване с ковид.
 Европейски Съюз е изнесъл над един милиард ваксини против Covid-19 в над 150 страни по света Европейски Съюз е изнесъл над един милиард ваксини против Covid-19 в над 150 страни по света
Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен съобщи, че Европейски Съюз към този момент е изнесъл над един милиард ваксини против Covid-19 в над 15...

Докладите се появиха, когато държавното управление реши да анулира ограничения като полицейски час в алените зони и да разреши на имунизираните да посещават развлекателни уреди без музика, само че и без ограничавания за разграничаване. Правителството обмисля опростяване на ограниченията за т. нар.„ смесени “ региони, добави Плеврис.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР